Skog

Vi rensar diken, nydikar, kantskär, markbereder för plantering, bygger skogsvägar, reparerar skogsvägar som t ex blivit sönderkörda. I vissa fall krävs det att man gräver ur hela eller delar av vägen och byter ut material medan man i vissa fall kan rensa vägen från jord, lera mm och lägga på nytt grus. Vi har de maskiner och lastbilar som krävs för att hjälpa dig med de mesta. Vi kan jämna av vägar, lägga igen hålor, knacka ner stenar som sticker upp eller som är för stora för att gräva upp. Går även att knacka sönder berg som sticker upp i vägen. Vi buskröjer och kantklipper och har även sopningsaggregat.

Wacker Neuson med Levelizer 45. Går med lätthet fram där andra maskiner inte får plats!

Den ombygda bandvagnen gör att maskinen kan skjuta ut larverna och vinkla dem. Maskinen går huvudsakligen på dikning på ställen där man inte vill hugga ner träd för att komma åt dikena. Den kan antingen skjuta ut larverna och gränsla diket eller dra ihop och vinkla dem så att den går ner i diket.

Maskinen fungerar kanon att gå med i branta slänter då det bara är att ställa in larverna och vinkla hytten så att man sitter rakt iallafall.

Vi har även buskröjare/slaghack till den.

Gränslar dike. Hytten går att tippa beoende på hur maskinen lutar, om man t ex jobbar i en slänt.

Jämnat av skogsväg med Huddig 1160.

Wacker neuson 50z3 - dikningsmaskin.

Då skotaren var klar på hygget så var dikena blockerade och hela hygget såg mer eller mindre ut som detta. Åtgärdena blev rensning av diken, återställning av värsta skotarspåren och sedan markberedning för att granplantorna överhuvudtaget skulle kunna överleva. 8 tons bandmaskin gjorde jobbet då den tar sig fram väldigt bra i dessa förhållandena.

På väg att sprida grus på skogsväg. Vi får med oss ca 31 ton per sväng. Vi kan sprida hela vägens bredd eller lägga i kilar så att det bara blir spårspridning. Vi kan med lätthet reglera tjockleken.

Kontakta oss

CV Entreprenad AB
Brandshultsvägen 11
313 92, Oskarsström

Sanna: 070 - 976 45 47
Martina: 070 - 976 45 41

Cisternbesiktning:
Ronny: 070 - 976 45 40

E-post: info@cisternvard.se

Kontaktformulär